5es Jornades de Biblioteques Escolars


Els dies 5 i 6 de març se celebraran a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació les 5es Jornades de Biblioteques Escolars.
Estan organitzades pel COBDC, la Facultat de Biblioteconomia i Documentació i el Grup de Recerca Bescolar, amb el suport de Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Bibliomèdia forma part del comité assessor i el dimecres dia 5 de març disposem d'un espai per explicar el treball fet aquests darrers anys en relació la biblioteca escolar i la competència informcional i visualitzar-lo amb experiències reiixides que s'estan portant a terme als nostres centres:
  • Competència informacional i biblioteca escolar. Reflexions i propostes del grup Bibliomèdia de la FMRP. Montserrat Batallé i Dolors Bundó.
  • Experiències de biblioteques escolars en l’àmbit de la competència informacional:
  1. Primària 1: SOS: ensenyeu-me a navegar. Mònica Badia (Responsable de la biblioteca de l’Escola Mare de Déu del Remei d’Alcover)
  2. Primària 2: Xon Bover (Responsable de la biblioteca de l’Escola l’Esculapi de l’Escala)
  3. Secundària 1: Bibliotasca. Una proposta didàctica competencial. Jordi Badiella (Responsable de la biblioteca de l’Escola el Cim de Terrassa)
  4. Secundària 2:  Desenvolupar un programa de competència informacional amb la biblioteca. Glòria Durban (Responsable de la biblioteca de l’Escola dels Jesuïtes del Clot de Barcelona)
Us hi esperem!!

Comentaris