Biblioteca escolar: esperiències i recursos per a la competència informacional

Bibliomèdia presenta a les 5es Jornades de biblioteques escolars el treball fet aquests darrers tres anys amb el títol Competència informacional i biblioteca escolar. Reflexions i propostes del grup Bibliomèdia de la FMRP.

Es va iniciar el curs 2010-2011 amb la creació de grups de treball per a reflexionar i definir el paper de la biblioteca escolar en relació a la competència informacional i els entorns virtuals d'aprenentatge i, també,  el perfil i les funcions del bibliotecari escolar en aquest nou context. 
En finalitzar aquest curs varem elaborar un document de referència que es va presentar a les II Jornades de Biblioteca escolar de Lleida el novembre del 2011.
El curs 2011-2012 iniciarem la recollida d'experiències de pràctiques reeixides amb l'objectiu de fer-ne difusió per tal que poguessin servir de model d'ús pels centres educatius.

Totes les experiències recollides s'han publicat en un nou espai a la xarxa, que hem creat conjuntament amb Cinfo aula.Els centres que desitgin fer-nos arribar noves experiències per a ser publicades, trobaran un formulari al mateix espai web.
Comentaris