Bon curs 2013-2014!!

Després del període de vacances –que per cert desitgem que hagueu gaudit abastament– s’ha iniciat el nou curs escolar, tots i totes hem tornat a la feina obrint les portes d’escoles, d’instituts i de les nostres biblioteques.

Iniciem el curs amb una mínima esperança que aquest no sigui pitjor que l’anterior, que no haguem de partir més retallades que ens malmeten l’ànim i la possibilitat de treballar amb garanties per a l’èxit escolar dels nostres alumnes.

A Bibliomèdia també hem començat el curs i us en volem donar la benvinguda. Aquests dies estem ultimant els detalls del Pla de treball 2013-2014 i de les trobades que farem. De moment us avancem 
–perquè ho apunteu a l’agenda–  que la primera serà el dissabte 26 d’octubre.
Aquest curs volem iniciar una col·laboració amb el Punt de lectura de Rosa Sensat per treballar conjuntament alguns temes que compartim: experiències de competència informacional, escriptura i biblioteca escolar, etc. Quan publiquem el Pla de treball hi trobareu més detalls sobre les trobades, els llocs on les farem i els temes a treballar.

També volem informar-vos que aquest curs hi ha hagut canvis en la coordinació de Bibliomèdia. Fins el curs passat estava organitzada amb una persona que n’assumia la coordinació general (Lluís Baella) i un equip de coordinació format per diverses persones (Jordi Badiella, Montse Batallé, Anna Blasco, Dolors Bundó, Àngels Cairó, Glòria Durban, Teresa Farré, Mònica Ricart).
Com us podeu imaginar, formar part d’aquest equip implica una càrrega de feina afegida al nostre dia a dia personal i professional i exigeix que, de tant en tant, hi hagi una renovació en els càrrecs que faci menys feixuga aquesta tasca.
Així doncs, la coordinació general de Bibliomèdia no recau sobre una sola persona sinó en tres (Montse Batallé, Anna Blasco i Dolors Bundó) i en un equip de suport a la coordinació format per Lluís Baella, Àngels Cairó i Mònica Ricart. Si hi ha més membres de Bibliomèdia que desitgin formar part d’aquest equip de suport i, en conseqüència, implicar-se en la coordinació, seran molt benvingudes.

Fins ben aviat i BON CURS A TOTHOM!!!


L’equip de coordinació

Comentaris