Lectura i Biblioteca Escolar: nou perfil professional a les escoles pel curs 2016-17

El passat dia 26 d'abril es va publicar en el DOGC núm. 7114, la resolució dels perfils professionals dels llocs de treball específics per a centres educatius públics depenents del Departament d'Ensenyament i el procediment de capacitació professional per ocuparar-los.

En l'annex 1 trobem en 5è lloc la descripció del perfil Lectura i Biblioteca Escolar: identificació del lloc de treball, la missió, les funcions i requisits generals i addicionals per acreditar el perfil.

En l'annex 2 s'especifica el procediment d'acreditació de perfil. Es donen dues casuístiques l'acreditació automàtica i la que s'ha de sol·licitar. Sigui com sigui cal tenir ben present el termini:


Per al personal interí que desitgi sol·licitar llocs de treball amb perfil professional, a la fase d'elecció del procediment de destinacions provisionals per al curs 2016-2017, el termini finalitza el dia 7 de juny de 2016 i el dia 30 de juny de 2016 per als funcionaris de carrera, amb independència de la fase de participació, i per al personal interí que només participi en la fase de proposta.
En  qualsevol cas, per poder obtenir destinació provisional per al curs escolar 2016-2017, la data límit en que han de constar enregistrades en l'expedient personal informàtic les acreditacions dels perfils, és el dia 8 de juliol de 2016.







Comentaris