Propostes Interessants

Us apleguem propostes diverses d‘activitats al voltant de la literatura, la lectura i la biblioteca que tenen lloc per tot el país.


https://www.uvic.cat/formacio-continua/ca/universitat-estiu/escola-destiu-de-literatura-infantil-i-juvenil-jornades-internacionals-sobre




També ens sembla molt interessant la iniciativa que celebra la seva 13a. edició. Ens referim al festival de narracio i tradicio oral, Festival en Veu Alta.


http://enveualta.com/




En la 52a edició de l'Escola d'Estiu de l'Associació de Mestres Rosa Sensat trobem diversos cursos de l'Àmbit de Lectura i Biblioteca Escolar:
  • Amb quins llibres...? Per a qui...? Per a què...? O com fer el cim de piràmides, plans i projectes lectors a càrrec d'Amàlia Ramoneda.
  • Contes, llibres i oralitat a càrrec de Roser Ros i Magalí Homs.
  • Aprendre a llegir i a escriure a càrrec de l'equip de formadors de l'ICE de la UAB "Llegir i escriure".
  •  Pis-Pissiganya, poesia per viure dins i fora de l’aula a càrrec de Martina Escoda i Andreu Galan.
  •  Llegim àlbums sense paraules: zooms, circulars, metamorfosis i àlbums corals a càrrec d'Emma Bosch.

http://www2.rosasensat.org/pagina/52a-escola-estiu




Curs La biblioteca infantil, una casa feta de paraules... i imatges! Eines per introduir la literatura a les aules d’educació infantil a càrrec d'Anna Juan, membre del grup GRETEL de la UAB.

http://www.blanquerna.edu/ca/fpcee/masters-i-estudis-de-postgrau/escola-d-estiu/cursos-educacio-infantil/032-la-biblioteca-infantil-una-casa-feta-de-paraules-i-imatges-eines-introduir-la-literatura-a-les-aules-d-educacio-infantil


L'Associació de Mestres Alexandre Galí del Vallès Occidental aglutina 3 cursos al voltant de la literatura i la biblioteca:
  • Tot fent un tomb per la literatura infantil. Actualitzem el fons de la Biblioteca Escolar a càrrec de Montse Marcet i Carme Pomareda.
  • Fes gaudir de la Biblioteca Escolar. Presentació d’experiències. Coordina Mercè Carner.
  • Us agraden els contes? Un món màgic ple de paraules. A càrrec de Roser Fité.
     
http://www.amgali.cat/?page_id=840


Comentaris