DIA DE LA BIBLIOTECA I Trobada Bibliomèdia



Estem a tocar del 24 d'octubre, dia de la biblioteca, de ben segur que ja teniu alguna activitat preparada per a celebrar-lo. A la revista Babar podeu trobar el cartell i el pregò d'enguany.

També des del Observatorio de la Lectura y el Libro, en commemoració del dia de la biblioteca, han iniciat la campanya Estoy en la Biblio a la que us convidem a participar. Pot ser una manera més de difondre allò que es fa des de les nostres biblioteques.

Parlant d'efemèrides, en el blog del Banc de Recursos. La lectura: fons de plaer i de coneixement podeu trobar ja les Efemèrides LIJ 2018, el recull que cada any elabora el Servei de Documentació LIJ de la Biblioteca Xavier Benguerel.



Per una altra banda, el proper dissabte dia 4 de novembre al matí es durà a terme la primera trobada del curs del Grup Bibliomèdia. En aquesta ocasió l'Associació de Lectura Fàcil vindrà a explicar el seu projecte i a més podrem conèixer algunes experiències  que es fan amb els seus materials tant a primària com a secundària. També tindrem l'Àlex Cosials que ens explicarà l'impuls que està engegant la Fundació Bofill vers les biblioteques escolars.
La segona part de la trobada girarà entorn del pla de treball del grup.
L'aforament de l'espai és limitat per això us demanem que, si esteu interessats o interessades en assistir, empleneu el formulari d'inscripció que podeu trobar en la convocatòria. 

Animeu-vos que serà enriquidor!


Comentaris