Nou curs, i noves il·lusions


Nou curs, nous projectes, nous reptes que Bibliomèdia concreta, entre altres activitats, en dues trobades l’any amb la intenció d’enriquir-nos tots plegats amb l’intercanvi d’experiències, d’opinions i de reflexions.Us convidem a la primera jornada, la “FIRA de les Biblio(R)evolucions”, dissabte 17 de novembre. L’hem organitzat amb l’objectiu de donar visibilitat als  finalistes. 


Després de la crida a la participació, tenim el goig de donar veu a escoles i instituts que van participar, amb èxit, el curs passat a la Crida que la Fundació Bofill va fer per les biblioteques escolars. La jornada comptarà amb la presència de la Mireia Mas, Cap de Projectes de l'entitat. És una oportunitat per conèixer els projectes que van cocrear i elaborar amb il·lusió i que ja estan posant en pràctica. Aquest cop serà a l’escola Garbí-Pere Vergés de Badalona. Estrenem format FIRA i així es podran escoltar totes o moltes de les intervencions, perquè seran ponències simultànies que s'aniran repetint. Segur que us emportareu idees i bones sensacions! Escoltareu companys i companyes d'arreu del territori.  Podeu consultar el programa aquí i formalitzar la inscripció al següent formulari.

La segona jornada del curs serà el 16 de març de 2019, amb el nom d'ÈXInTricitats, d’aquesta manera pretenem mostrar accions i activitats poc habituals a les biblioteques escolars.

També ens fa molta il·lusió anunciar que per primer cop el 19 de novembre presentarem Bibliomèdia a la nova promoció del Màster Universitari de Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura, teixint amb aquesta intervenció complicitats amb altres entitats de pes en el món de la biblioteca escolar, com és la Facultat de Biblioteconomia i Documentació. Us animem a seguir-nos a les nostres xarxes socials ja que cada cop es programen més activitats relacionades amb la lectura, la LIJ i les biblioteques escolars i anirem fent difusió de totes elles.

No volem acabar aquest article sense donar la benvinguda al recent creat Grup de treball de biblioteques escolars del COBDC i desitjar-li molta sort!










Comentaris