UN ANY MÉS: EL DIA DE LA BIBLIOTECA

.

 


Un any més, des de diferents entitats i institucionals es celebra el Dia Nacional de la Biblioteca. És una iniciativa que s’alinia amb moltes altres de semblants a nivell europeu i mundial.Podeu donar una ullada a International Library Days. Des del Departament d'Educació, el Programa de Biblioteques Escolars proposa la següent activitat per commemorar el dia.

Bé que l’origen és en la Biblioteca Pública, les biblioteques escolars curs rere curs intenten fer-se’n ressò.

És una efemèride molt destacable que ens serveix al centre educatiu d’una molt bona excusa per parlar de biblioteques, llibres, infants, aprenentatge, lectura, gaudi...Es dinamitzen una gran diversitat d'activitats que tenen la biblioteca escolar com a marc d'actuació.

Força són les iniciatives que a diferents escoles es porten a terme. Normalment amb un abast temporal més ampli: la setmana de la biblioteca, el mes de la biblioteca.

La Ma. Josep Martínez, responsable de la biblioteca escolar del centre educatiu l’Estel de Barcelona ens ha compartit aquesta guia de lectura a l’entorn d’aquesta diada que ha elaborat conjuntament amb la comunitat de grans.



Comentaris