JORNADA DE BIBLIOMÈDIA

LA BIBLIOTECA ESCOLAR: 
UNA MIRADA CAP AL FUTUR



Escola Pere IV 
Bibliomèdia és un grup de professionals diversos vinculats a la biblioteca escolar que, amb més de 20 anys de trajectòria, continua col·laborant en la seva implantació, consolidació i actualització.
Enguany hem volgut transformar la trobada del grup del segon trimestre en una jornada oberta a totes aquelles persones que senten i viuen el compromís de millorar les biblioteques en els centres educatius.


Data: 11 de març del 2017
Horari: 9.00 a 14.00
Lloc: Escola Pere IV - C. Bilbao, 103 - Barcelona


Ens il·lusiona poder oferir aquesta Jornada en què hi trobareu les reflexions de la companya Glòria Durban respecte com la biblioteca escolar pot intervenir en els processos de transformació educativa que estem vivint.
Laboratoris de lletres i imatges

I en els tallers, un espai de diàleg i de coneixement actiu amb propostes de treball ben diferents però complementàries. Dues propostes que abracen dues mirades de la biblioteca escolar: la que busca fomentar la lectura, el llibre i la biblioteca "Laboratoris de lletres i imatges a l'escola" a càrrec de la Maria Gual, Araceli Ortega i Macarena Traviesa; i la que busca formar l'estudiant en la recerca "Com orientar a l’alumnat en la cerca d’informació en els seus projectes d’investigació" a càrrec de Carles Ortiz i Glòria Durban.

A més, volem donar a conéixer les actuacions que estem portant a terme com a grup: la campanya "Per una biblioteca escolar viva", la plataforma de treball col·laboratiu, la nova pàgina d'entrevistes ...

Si us voleu descarregar el tríptic amb el programa cliqueu aquí

Aquesta Jornada és el fruit de l'esforç de moltes companyes i del suport de l'escola que ens acull. És per això que us proposem la taquilla inversa, per poder cobrir les despeses de l'esmorzar, el material dels tallers i el desplaçament de les persones que compartiran les seves experiències. 

Per assistir cal que feu la inscripció aquí.


La Jornada està reconeguda dins el PFZ (Pla de Formació de Zona).

Si us cal la certificació i sou usuari xtec, ompliu també el següent formulari



Comentaris