16 de Març 2019 - 20a Trobada de Bibliomèdia


El proper dissabte 16 de març de 9:30 a 14 a la Casa del Mar de Barcelona, Bibliomèdia organitza la seva 20a. Trobada del cicle iniciat el 2011.

Aquesta Trobada consisteix en una miscel·lània de temes i aproximacions que creiem que poden ser del vostre interès. 

- La possibilitat de conèixer de primera mà una formació important per treballar la lectura a les escoles i els instituts, a càrrec de Mònica Badia, coordinadora del programa Biblioteca escolar Puntedu del Departament d'Educació.
- Satisfer la nostra curiositat de com la Biblioteca escolar i la Biblioteca pública poden treballar juntes de la mà de Gisela Ruiz, bibliotecària especialista en infants i joves a la biblioteca de Montcada.
- Descobrir activitats competencials digitals i d'informació que agraden als infants i joves i que fomenten la lectura, acompanyats per Albert Correa, professor del Col·legi Sant Andreu i coordinador del Grup de treball de biblioteques escolars del Servei Educatiu de Badalona. 
- Conèixer les noves Directrius de Biblioteques Escolars de l'IFLA que ens explicarà breument Júlia Baena, membre del Grup de Treball de biblioteques escolars del COBDC.
Us podeu inscriure omplint aquest formulari.
VENIU!
US ESPEREM!
















Comentaris