ESPAI LLAMPS I CENTELLES

 
Al bell mig de l'Hospitalet de Llobregat, dissabte 20, membres de  Bibliomèdia hem tingut la sort de visitar un espai molt especial.

Un espai lluminós i delicat farcit de petites meravelles literàries i artístiques. Cadascuna d'elles amb la seva petita o gran història.


Aquest és l'espai que ha obert l'inquiet i incansable Jaume Centelles amb la implicació i complicitat d'un munt d'amics, familiars i col·laboradors. Col·laboradors  que inclouen entitats i organismes de tota mena: l'editorial Graó o les Ediciones Dionisíacas; L'Ofici d'Educar de Catalunya Ràdio, l'Institut de la infància, el MEAC o  projectes com Libros libres, Lectors, al tren! o Implica't. I també amb Bibliomèdia.

Aquest, l'Espai Llamps i Centelles, inaugurat tot just el passat dia 24 d'octubre, dia de les biblioteques, és un projecte altruista i entusiasta que col·labora amb les manifestacions culturals que tenen el llibre infantil i juvenil com a protagonista. Té com a objectiu acompanyar docents, bibliotecaris i altres mediadors de la lectura, tot compartint experiències, idees i formació.





Un goig poder compartir una bona conversa sobre les biblioteques escolars i tot el que hi guanya la societat quan es tenen al centre de qualsevol comunitat!








Equip Bibliomèdia

Comentaris